Dette er Askeland Studio

 

Askeland Studio brenner for innholdsproduksjon og gode historier. Når du trenger å fortelle verden om hvem du er - er vi der for å hjelpe deg. Dette er historien om meg. 

Min Historie

 

Det hele startet med landskapsfotografering på vestlandet under studietiden. Ukentlig var jeg høyt og lavt i noe av det vakreste landskapet landet vårt har å by på. Det var der jeg lærte meg å lete etter lyset.

 

Nå forteller jeg andres historier, samtidig som jeg forsøker å dele litt av kunnskapen jeg har bygget meg opp over det siste tiåret. 

 

Hjem til Vestfold

 

Med 10.000 følgere på Instagram og en definert fotostil skrev jeg ferdig Bachelor-oppgaven min om innholdsproduksjon, pakket bagen, og satte kursen hjem mot Tønsberg og Vestfold.

Paddeflate Tønsberg.

Det eneste fjellet i sikte var Slottsfjell.

Gründerhus åpnet dører

Nesten umiddelbart etter at jeg kom til Tønsberg i 2019 kom jeg i kontakt med Gründerhuset Hi5. De hadde nettopp flyttet fra Ramdal til Tønsberg, og hadde freshe lokaler til en hyggelig pris. Det ble fort tydelig at her kunne jeg skape et nettverk og utvikle meg og bedriften videre. 

Her ble det mange samarbeid og muligheter for å møte nye kunder. Det resulterte i at Askeland Studio ble en fulltidsjobb allerede første året.

Uten tvil den beste beslutningen jeg har gjort.

 

Alle vil ha video

Det skulle vise seg raskt at behovet for vakre landskapsbilder ikke var like stort som jeg hadde håpet, og ikke noe jeg kunne kommersialisere umiddelbart. Men reklamevideoer, testemonials og produktvideoer derimot, solgte seg selv. 

Jeg hadde jobbet endel med video tidligere, så veien fra foto til video var knirkefri.

Jeg forstod at å lytte til kundens behov er viktigere enn mine egne - og det har lagt grunnlaget for alt Askeland Studio gjør i dag - enten det er video eller foto.

Veien videre

Askeland Studio er på utkikk etter nye lokaler etter en lengre periode i Gierløw Meyers gate. Et provisorisk studio er satt opp i Caspari ArtSpace enn så lenge. 

Det er jo uansett stort sett ute på set hos deg vi lager innholdet - ikke i studio hos meg.

Vil du komme i kontakt?

Si litt om hva du trenger hjelp til, så tar vi kontakt.